14.3 C
Amposta

Gairebé 3.000 motoristes de la Rider1000 ja recorren les rutes marcades, amb sortida i arribada a Tortosa

La gran afluència de participants, amb el rècord d'inscripcions de les deu edicions de la prova, comporta un destacat impacte econòmic a la ciutat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de les 6 h i fins aproximadament les 10 h del matí d’este dissabte 28 de maig, els 2.850 motoristes inscrits a la dècima edició de la Rider 1.000 ja han iniciat el recorregut des de Tortosa.

Per primera vegada, la ciutat acull el punt de sortida i de final d’una sortida per carretera que cada any desperta un gran interès entre els aficionats a les motos. Tant és així que, des de divendres, es nota una gran afluència de visitants a la ciutat i al territori, fet que comporta un destacat impacte econòmic: “tenim l’ocupació hotelera de la ciutat plena, a més de molta activitat a la restauració així com a altres serveis, com ara les gasolineres, que entre ahir i avui estan tenint molta faena”, ha explicat des de la línia de sortida l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

La Rider 1.000 consta de quatre recorreguts diferents: el més llarg té una llargada de 1.000 quilòmetres, però també n’hi ha de 700, 500 i 300 km. El fet que Tortosa haja acollit enguany la prova, després que els nou anys anteriors ho fes Manresa, ha comportat un interès afegit: la cursa ha posat un topall a les inscripcions en 2.850, xifra que suposa el rècord de participació. A tot això, cal afegir el moviment de persones que es mou al voltant dels motoristes, fet que fa que el nombre de persones arribades este cap de setmana se situe per damunt de les 3.000 persones.

Estem molt contents de com s’està desenvolupant la jornada. El temps magnífic que fa ens està afavorint. A més, tenim molts participants de Catalunya, de l’Estat espanyol, però també d’altres països d’Europa. Destaca un grup força nombrós arribat des dels Països Baixos i també tenim gent vinguda des de Suïssa“, explica el coordinador de la Rider 1.000, Pep Requena.

Es calcula que els participants que recorren el circuit de 300 quilòmetres comencen a arribar novament a Tortosa a primera hora de la tarda. A partir d’aquí aniran arribant esglaonadament els participants de la resta de traçats, que poden anar arribant fins passada la mitjanit. Una vegada arribats a meta i comprovat que han passat pels punts de control fixats, rebran un pin i un adhesiu per a la moto que acreditarà que han completat la prova.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -