14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Una concursant de “First Dates” surt corrent en conèixer un ampostí

A la barcelonina se li va notar ràpidament amb la expressió de la cara que l'ampostí no li va agradar gens

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Feia molt de temps que el programa de First Dates no emitia una cita d’aquesta mena.

Aquest dimecres, un ampostí de 50 anys va ser el protagonista d’una cita que ni tan sols es va arribar a dur a terme, ja que la noia no el va voler arribar a conèixer.

En algunes ocasions, al restaurant de First Dates s’ha donat el cas que no hi hagi hagut química ni feeling des del començament de la cita. Encara que, de primeres, ja sospités que la cita no aniria a més, almenys s’asseia a sopar i li donava la oportunitat de conèixer-se.

En aquest cas, però, Esther, una barcelonina de 44 anys, i Carlos, un electricista ampostí de 50 anys, no van arribar ni a sopar junts. Només en veure’s, la barcelonina va dir-li al presentador del programa que no volia tenir la cita amb ell.

L’electricista va ser el primer  d’arribar i, tot i la seva edat i de tenir tres fills, va dir que en volia un més: “M’agradaria tenir una nena, tinc tres nens“, explicava. Carlos Sobera també li va preguntar què buscava en una dona, i un dels requisits que demanava era que tingués carnet de conduir “perquè pugui vindre a viure amb mi, perquè jo visc lluny del poble“.

Foto: Cuatro

Tot anava normal, fins que va arribar Esther, dient que li agrada ser “el centre d’atenció”. A l’entrar ja se li va notar amb la expressió de la cara que l’ampostí no li va agradar gens: “Quan l’he vist se m’ha notat molt, m’ha canviat la cara totalment”, comentava. A més, va explicar que no era el seu estil, sinó que “d’estil Pajares“.

Carlos,  després de veure la reacció d’Esther també va opinar que no era el que s’esperava. Damunt no tenia carnet de conduir com ell volia. “Jo la volia més jove per a tenir fills”. Esther no volia tenir fills, va ser tot un desastre”.

Redacció – X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -