14.3 C
Amposta

Freshly obrirà les portes del seu centre de Gandesa i oferirà els seus productes amb descomptes de fins el 50%

Es tracta de la segona edició del Freshly Market, que en la seva primera edició ja va reunir més de 2.000 persones al centre logístic de la companyia a Gandesa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Arriba la segona edició del Freshly Market i la marca de cosmètica natural obrirà les portes del seu centre logístic de Gandesa (Terra Alta) per oferir els productes amb grans descomptes amb un punt de venda efímer. Des del 24 al 29 de juliol, els Freshly Fans podran trobar rebaixades les prop de 90 referències de productes amb més del 99% d’ingredients naturals. Els descomptes seran del 25% en tots els productes i arribaran fins al 50% en productes amb petites tares en l’envàs, els reFreshlys. A més, a banda d’aquests descomptes, els Freshly Fans s’enduran de regal un il·luminador facial Nebula Stick en compres superiors als 59€. 

La segona edició del Freshly Market arriba després de l’èxit de la primera, que va tenir lloc el passat mes de març, i en què més de 2.000 Freshly Fans de la zona van apropar-se al centre logístic de la companyia a Gandesa. A més, en aquesta segona edició, la marca de cosmètica de Reus també oferirà els reFreshlys a les seves 14 botigues físiques repartides per tot el territori. Així, els Freshly Fans del Camp de Tarragona també podran trobar els productes amb petites tares o imperfeccions a les Freshly Stores de Reus (carrer de Monterols) i de Tarragona (centre comercial Parc Central).

“Per a nosaltres és molt especial tornar a obrir les portes del nostre centre logístic als Freshly Fans de la zona”, afirma Miquel Antolín, cofundor i CEO de Freshly. “Ens encanta apropar-los els productes i que puguin tenir l’oportunitat de comprar-los físicament. I on millor que al nostre centre logístic!”. “Després de la primera edició del març vam quedar tant contents que teníem ganes de tornar a oferir tots els nostres productes amb grans descomptes. A més, els Freshly Fans també podran trobar els reFreshlys, els nostres productes amb petites tares a l’envàs, però amb les fòrmules intactes a meitat de preu. D’aquesta manera evitem generar residus extra i els Freshly Fans se’n poden beneficiar”. “Tenim moltes ganes de que arribi el dia 24 per obrir les portes i començar a rebre a tothom”, conclou Antolín. 

Aquesta segona edició de Freshly Market arriba després dels Freshly Days, la segona campanya més important de l’any per a la marca, en què ha expedit més de 140.000 comandes des del centre logístic de Gandesa. En total, la ha venut més de 350.000 unitats de productes als més d’1,5 milions de Freshly Fans, repartits per 36 països de tot el món.

El Freshly Market estarà obert del 24 al 29 de juliol, al centre logístic del polígon la Plana de Gandesa i l’horari d’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9 a 19h i el dissabte de 9 a 14h. A més, els Freshly Fans del camp de Tarragona també podran gaudir dels grans descomptes a les Freshly Stores de Reus i de Tarrragona.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -