EbreNotíciesSocietat

[FOTOS] Rescaten sis gossos a Santa Bàrbara en condicions deplorables

També van trobar cadells morts a la brossa

La protectora d’animals Engrescats informa que el Seprona ha requisat sis gossos Bretons, a un caçador de Santa Bàrbara que els tenia maltractats i en condicions lamentables. Els gossos, 5 femelles i 1 mascle, estan plens de paràsits, interns i externs i amb sarna, entre d’altres problemes.

L’associació animalista explica que dos de les gosses havien parit feia pocs dies i els cadells estaven dins d’una bossa d’escombraries morts, suposadament, matats al poc temps de néixer. La llet de les gosses els queia de les mamàries, expliquen els voluntaris.

Els animals es trobaven en gàbies petites, brutes i sense aixopluc. Ara, ja han rebut l’assistència d’un veterinari i han començat a pendre la medicació.

Per una altra banda, el propietari ha estat denunciat, i ara començarà el procés on els animalistes esperen que la justícia faci la seva feina. 

“Denunciem!!!! Aquests gossos estaven dins de la població de Santa Bàrbara, com pot ser que ningú hagi dit res!!!!!????! Si els agents , no els haguessin vist allí estarien…No normalitzem lo que no es normal, això no és normal!!!!!!”, han exclamat per les xarxes els voluntaris d’Engrescats.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close