14.3 C
Amposta

Florette ampliarà la planta per doblar la producció i els llocs de treball a Tortosa

L'empresa d'amanides navarresa abastirà tot Catalunya des de la fàbrica ebrenca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

 L’empresa d’amanides Florette construirà una nova nau a la planta de Tortosa, que estarà en marxa al juliol. El centre de producció ebrenc passarà, dels 70 llocs de treball amb què va arrancar l’activitat el juny passat, a 140 treballadors. També ampliarà la cartera de proveïdors al territori perquè la producció es duplicarà, de 3 mil a 6 mil tones. De la planta del polígon Catalunya Sud sortiran 30 milions de bosses d’amanida anuals, el doble que ara. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, ha celebrat que l’empresa hagi precipitat la seva expansió per poder abastir tot Catalunya des de la capital ebrenca. L’Ajuntament ha atorgat la llicència d’obres per construir la nau, on Florette invertirà 1 milió d’euros.

Roigé ha destacat que l’empresa navarresa d’amanides Florette hagi accelerat l’ampliació de la seva planta de Tortosa, que preveia per més endavant, i amb la qual podrà abastir tot Catalunya des de les Terres de l’Ebre. “Suposa un nou revulsiu a la ciutat, nous llocs de treball i l’increment d’oportunitats per al territori”, ha remarcat.

L’empresa va anunciar la seva implantació al polígon Catalunya Sud en plena pandèmia, el març de 2020. Va iniciar l’activitat el juny del 2021, amb 70 treballadors. Ara ja en té 96, però amb l’ampliació del centre del producció, que estarà llesta al juliol, tindrà 140 empleats. “El futur ha arribat més aviat del que pensàvem perquè l’activitat, i com ha evolucionat, ha fet que hagin volgut ampliar-la ja, en menys d’un any des que es va posar a funcionar“, ha celebrat Roigé.

La producció passarà de 3.200 tones anuals a 6.000 tones, el que representa produir 30 milions de bosses d’amanida anuals (ara 16 milions). També produirà més referències de productes, de 150 a 240. Amb aquestes xifres, l’empresa navarresa assolirà l’abastiment de tot el mercat català des de l’Ebre. “L’objectiu que tenien amb la planta per abastir tota Catalunya en un futur, s’avança en el temps”, ha apuntat l’alcaldessa. La inversió en aquesta nau és de 946.000 euros que se sumen als 13 milions d’euros d’inversió inicial. Florette també necessitarà més proveïdors del territori, i és que un dels seus objectius és que el producte sigui local.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -