14.3 C
Amposta

Flix, Ascó i Riba-roja d’Ebre són els municipis amb més renda de les Terres de l’Ebre

Móra d'Ebre és el 4t municipi ebrenc amb més renda, Tortosa se situa en la 6a posició, Gandesa en la 12a i Amposta en la 14a

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Agència Tributària ha publicat l’estadística de les declaracions de l’IRPF del 2021 per municipis. Un dels apartats apunta el posicionament dels municipis més grans de 1.000 habitants per renda mitjana bruta i disponible de tot l’Estat. Si tenim en compte els municipis de les Terres de l’Ebre, Flix, Ascó i Riba-roja d’Ebre, tots tres del nord de la Ribera d’Ebre, es troben en les primeres tres posicions. Per tant, son els municipis ebrencs amb la renda bruta mitjana més elevada del 2021 amb 32.784, 31.629 i 29.714 euros, respectivament.

En tota la demarcació de Tarragona, els deu municipis “més pobres” són de les Terres de l’Ebre, que són els deu últims que consten a la taula que trobareu a continuació. L’Ampolla, Tortosa i l’Ametlla de Mar són els municipis amb més renda del Baix Ebre; la Ràpita, Masdenverge i Amposta del Montsià; i Gandesa de la Terra Alta. Els dos municipis amb menys renda el 2021 de tot Catalunya són Batea i Horta de Sant Joan.

Aquí podeu consultar tots els municipis de Catalunya i la resta de l’Estat i a continuació podeu veure la llista de la renda bruta mitjana anual dels municipis de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès que tenen més de 1.000 habitants:

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -