14.3 C
Amposta

Fira Amposta ajorna la celebració de la 60a edició de la Fira de Mostres al 2022

La incertesa que hi hagut durant els mesos d’estiu, quan es prepara la fira i l’estat del pavelló firal, que s’ha d’arranjar en els propers mesos, principals motius per aquesta decisió

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fira Amposta ha decidit cancel·lar la celebració de la Fira de Mostres d’Amposta del 2021 i traslladar la celebració del 60è aniversari del certamen firal al 2022. Així ho ha anunciat aquest dilluns al matí l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat per la regidora de Fires i Atenció a la Ciutadania, Núria Pla, i el regidor de Festes i Governació, Ramon Bel. “Ens sap greu no poder tirar endavant la Fira però estem convençuts que val la pena fer un pas endarrere per poder fer dos passos endavant l’any vinent”, ha defensat l’alcalde, qui ha argumentat que el motiu pel qual s’ha pres aquesta decisió és triple.

En primer lloc, la Fira de Mostres es comença a organitzar al juny, “i en aquell moment no podíem complir les mesures de seguretat previstes per al sector de les fires; i fins i tot ara, amb el pavelló actual, seria molt complicat“. En segon lloc, “no hi ha suficients persones interessades en ubicar-se a la Fira“, assenyala Tomàs.

Finalment, en tercer lloc, el pavelló firal presenta “deficiències importants” que s’arranjaran amb la inversió dels 200.000 euros previstos al pressupost del 2021.

Així, l’alcalde ha avançat que durant aquest trimestre final de l’any s’han de començar les obres de remodelació del pavelló que preveuen, entre d’altres coses, la renovació de tota la instal·lació de elèctrica, la solució dels problemes d’inundabilitat que té el pavelló “i que s’han agreujat amb els últims temporals”, la millora de la coberta,… Unes obres que, segons ha dit l’alcalde, tenen un termini d’execució d’entre 6 i 8 mesos.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -