14.3 C
Amposta

Èxit i rècord de participació al 5è The Gold Tuning Show de Deltebre amb més de 400 vehicles inscrits

Marc Simon Hurtado, president de The Gold Cars Tuning Club, celebra l'increment de participació i destaca l'atractiu internacional de l'esdeveniment

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La població de Deltebre ha acollit amb gran èxit la cinquena edició del The Gold Tuning Show, que ha aconseguit superar les expectatives d’inscripció amb més de 400 vehicles participants. Marc Simon Hurtado, president de The Gold Cars Tuning Club i organitzador de l’esdeveniment, ha destacat l’èxit d’aquesta edició, convertint Deltebre en un dels millors destinacions d’aquest tipus d’esdeveniments a nivell nacional i internacional.

Amb una inscripció oberta sense previsió prèvia, l’esdeveniment va superar totes les expectatives amb més de 100 vehicles inscrits en mitja hora des de l’obertura. “Aquest any, érem una mica dubtosos, però la resposta ha estat increïble. Hem superat el rècord de participació, amb gairebé 400 vehicles, i hem rebut una forta resposta de la comunitat tuning, fins i tot amb la presència destacada de més de 30 vehicles provinents de França“, va explicar Hurtado.

La novetat d’aquesta edició va ser la inclusió d’exhibicions especials, incloent Jordi Sanjuan, campió d’Espanya de trial, i Juan Ferrer, campió d’Espanya de força i veí de Deltebre. “Vam voler oferir alguna cosa diferent enguany, i les exhibicions van ser un èxit, amb la participació de reconeguts campions del país“, va afegir Hurtado.

L’esdeveniment va repartir uns 200 premis en diverses categories, destacant els cotxes més il·luminats, els millors cotxes de l’esdeveniment i els que comencen a participar en aquest tipus d’actes. Hurtado també va agrair als 117 col·laboradors que van contribuir al èxit de l’edició, provenint tant de la zona com d’altres punts del país.

Entrega de premis. Foto: The Gold Cars Club

Els participants van arribar de tota la geografia espanyola i d’altres països, amb almenys 30 vehicles de França, a més de la presència de cotxes de Portugal i altres regions d’Espanya, com Andalusia, Galícia, Astúries i Madrid. “Algunes persones han viatjat més de 900 km per participar i tornar a casa, mostrant el gran interès i la dedicació d’aquesta comunitat“, va destacar Hurtado.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -