14.3 C
Amposta

Esteu a favor de promoure les festes amb bous a les escoles ebrenques?

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els correbous tornen a situar-se al centre del debat a les Terres de l’Ebre. L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines vol promoure les festes amb bous a les escoles i instituts, però els animalistes s’hi oposen. L’agrupació va explicar fa uns dies que ha enviat a tots els centres escolars i als serveis territorials d’Educació una proposta que pretén “ajudar a desmuntar el que consideren mentides sobre el món dels braus”.

Els antitaurins s’hi oposen i acusen la directora dels serveis territorials d’Educació, Montse Perelló, de mostrar un baix nivell moral per no plantar-hi cara i supeditar l’activitat a l’autonomia de cada centre educatiu.

No entenen que permetin entrar a les aules un projecte educatiu que vincula el maltractament animal amb la diversió. El portaveu de l’entitat, Josep Franch, considera que la llibertat de càtedra no es pot aplicar per promoure una activitat que comporta maltractament animal i fa apologia de la violència. Tots Som Poble ha fet arribar una carta als departaments de Cultura i Educació per mostrar el seu rebuig al projecte. Ja han avançat que se sumaran a les denúncies o queixes que puguin impulsar els sindicats o les juntes de docents.

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de l’Ebre vol rebatre a escoles i instituts el que qualifiquen de mites i falsedats que, segons diuen, envolten aquesta activitat. El portaveu de l’entitat, Adolfo Lleixà, diu que els joves han de conèixer l’impacte socioeconòmic de les festes amb bous a les Terres de l’Ebre.

Esteu a favor de promoure les festes amb bous a les escoles ebrenques?

Tots Som Poble s’oposa a fomentar els correbous a les escoles de les Terres de l’Ebre

Els taurins volen promoure la festa dels bous a les escoles i instituts de les Terres de l’Ebre

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -