14.3 C
Amposta

Espigoladors busquen voluntariat per actuar diumenge a Tortosa en un camp de mandarines

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest diumenge, dia 29 de novembre, de 9.30 h a 13 h, l’entitat social Espigoladors actuarà a Tortosa en un camp de mandarines. Tot el que s’aconseguirà anirà destinat a les entitats socials, amb l’objectiu de donar accés a una alimentació saludable a persones en situació vulnerable.

Per dur-ho a terme busquen voluntariat que els ajudi a recollir les mandarines del camp. Des de l’entitat informen que facilitaran el certificat de desplaçament per poder sortir del municipi, ja que de les 6 del matí de divendres fins a les 6 del matí de dilluns encara està en vigor a Catalunya el confinament municipal dels caps de setmana.

Qualsevol persona interessada ha d’enviar un correu a voluntariat@espigoladors.com o al WhatsApp 638 87 12 35.

Qui son?

Espigoladors son una entitat social que treballa per la sostenibilitat ambiental i la justícia social. Amb la seua lluita contra les pèrdues i el malbaratament alimentari volen reduir una de les problemàtiques ambientals més severes, evitant l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, reduint l’ús d’aigua i del sòl, etc. Alhora, treballen per garantir el dret a una alimentació saludable dels col·lectius més vulnerables, i per generar llocs de feina per aquests mateixos col·lectius a través d’un model transformador i d’apoderament. Els podeu conèixer millor a espigoladors.cat.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -