14.3 C
Amposta

Es trenca el govern de l’Ajuntament de Camarles

L'alcalde de Camarles, Ramon Brull, arran les "deslleialtats”, es veu obligat a treure les competències delegades a Esquerra Republicana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de Camarles, Ramon Brull, ha emès aquest dilluns un comunicat explicant que ha decidit, després d’uns dies de reflexió, treure les competències delegades a Esquerra Republicana de Camarles i Lligallos per la manca de confiança que s’havia originat dins l’equip de govern. Segons ha explicat l’alcalde, “durant aquests dies hem estat valorant els pros i contres de la situació que estem vivint i crec que el millor per al municipi, perquè les coses puguin funcionar, és fer un canvi de govern”.

Tot va començar quan l’ajuntament camarlenc va haver de gestionar amb urgència el mal estat de l’antic mercat municipal i, per aquest motiu, va portar al ple la votació per a poder desviar els fons del Pla d’Acció Municipal (PAM) de les millores del Casal a la construcció d’un nou edifici a la plaça del Mercat. Malgrat això, el grup d’Esquerra Republicana no va donar-hi suport, entrant d’aquesta manera en contradicció amb els socis de govern, La Veu del Poble-FIC, els quals sí que consideraven essencial realitzar aquesta nova construcció.

A més, anteriorment, es van produir uns fets idèntics quan es va portar a votació al ple la construcció d’un tanatori. Un projecte definit al conveni de govern, entre els dos partits, que no s’ha fet possible pel no d’Esquerra Republicana a l’hora de votar. Una altra contradicció amb els socis de govern.

L’alcalde Ramon Brull assegura que es veu obligat a donar per trencat el pacte entre La Veu del Poble-FIC i Esquerra Republicana de Camarles Lligallos, “a la vista dels fets, no faig més que constatar les deslleialtats del grup d’Esquerra. Crec que a pesar meu i del meu grup, això impossibilita un govern de coalició. Pensem que les paraules no son suficients i aquestes han d’estar refermades pels fets. I a través dels fets, és el grup d’Esquerra qui ha trencat de fet, l’acord de govern”.

Segons Brull, “tot i les dificultats i els dilemes que ens han sorgit durant aquests anys, sempre hem treballat per oferir a la ciutadania un govern suficientment fort per avançar i construir el millor projecte de futur per a Camarles i Lligallos”. Tot i que La Veu del Poble-FIC seguirà a partir d’ara governant en minoria, asseguren “hem vingut a treballar i així ho farem. Les adversitats sempre comporten noves oportunitats”.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -