14.3 C
Amposta

ERC-Tortosa Sí reclama la convocatòria urgent del consell d’administració de l’Hospital de Jesús pel brot de Covid-19

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Esquerra Republicana-Tortosa Sí ha emès un comunicat on demana la convocatòria urgent del consell d’administració de l’entitat pública empresarial local Hospital i Llars de la Santa Creu perquè s’informe els membres del consell d’administració del brot de Covid-19 que pateix el centre sociosanitari. Tot i la gravetat de la situació, Esquerra assegura que des de la presidència del consell d’administració no s’ha informat els membres del consell, per la qual cosa la representant d’Esquerra, Pilar Caballé, ha registrat una petició en què demana informació sobre quina és la situació actual i quins protocols s’han adoptat.

“Com a vocal del consell d’administració de l’hospital no he rebut cap mena d’informació i la situació és greu; segons les dades del departament de Salut el brot compta amb 29 persones afectades i 4 defuncions”, ha explicat Pilar Caballé, regidora del grup municipal d’Esquerra Republicana-Tortosa Sí i vocal al consell d’administració de l’hospital. ERC assegura que el centre sociosanitari és en aïllament des del passat 17 de juliol, malgrat això, l’alcaldessa i presidenta del Consell d’Administració de Gessat, Meritxell Roigé, recorda que tots els grups municipals han estat informats de l’origen del brot, i que l’Hospital de la Santa Creu de Jesús no s’ha aïllat en cap moment, sinó que només es van restringir les visites.

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana traslladen a la presidència del consell d’administració de l’hospital la seua preocupació per aquest brot de coronavirus, que “és el més virulent dels que hi ha actius a les Terres de l’Ebre”, i ofereixen la seua col·laboració al consell d’administració per allò que sigui necessari.

El govern municipal de Tortosa ha reaccionat a aquestes peticions d’Esquerra i recorda que actualment les dades relacionades amb el brot de Covid-19 a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús les facilita el Departament de Salut. Des que es van detectar els primers positius de coronavirus a l’hospital, l’alcaldessa va informar en tot moment a tots els portaveus dels grups municipals, també el del grup municipal d’ERC. Els nous casos es deriven dels contactes dels primers positius, una dada que controla la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre i que és el departament de Salut qui n’informa públicament.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -