14.3 C
Amposta

[ÀUDIO] ERC Ebre celebra “la confiança renovada” després de ser primera força per quarta vegada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els candidats a les Corts espanyoles, Norma Pujol i Miquel Aubà, acompanyats del president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Alfons Montserrat, han agraït a la gent de les Terres de l’Ebre el suport rebut a les eleccions del 10 de novembre que els ha convertit de nou en la primera força.

Montserrat després d’afirmar que “les Terres de l’Ebre continuen sent la punta de llança del republicanisme a Catalunya”, s’ha mostrat agraït de què “la gent de les Terres de l’Ebre hagi fet una resposta clara i contundent a la sentència de la vergonya donant un triomf aclaparador a l’independentisme, que ens fa tornar més forts a Madrid, amb Miquel Aubà al Senat i Norma Pujol al Congrés”.

El president ha destacat la uniformitat dels resultats que han portat Esquerra Republicana a guanyar a 49 dels 52 municipis de les Terres de l’Ebre; destacant els triomfs per primera vegada, en unes eleccions generals, a Sant Jaume d’Enveja i Tivenys. A més també s’ha guanyat a les quatre comarques ebrenques i les seves capitals. Esquerra ha estat primera força a 11 dels 12 municipis del Montsià, se li ha resistit Mas de Barberans; també ha guanyat a tots els municipis del Baix Ebre i la Ribera d’Ebre; i a la Terra Alta ho ha fet a 10 dels 12 municipis, no sent possible a Arnes i Prat de Comte.

Montserrat ha acabat la seva intervenció dient que “amb aquests resultats les Terres de l’Ebre són més republicanes, més independentistes i més d’esquerres que abans”.

La diputada Norma Pujol ha començat la seva intervenció “donant les gràcies a les 30.274 persones que ens heu fet confiança a les Terres de l’Ebre”. A més també s’ha mostrat satisfeta perquè l’extrema dreta no ha aconseguit representació a la demarcació de Tarragona.

Pujol ha afirmat que “la gent de les Terres  han omplert les urnes de llibertat”. La nova diputada s’ha compromès a “lluitar per l’amnistia, una taula de diàleg que ens aproximi a un referèndum d’autodeterminació, i per aquells temes pendents de l’Estat al nostre territori, fent sentir ben fort a Madrid la veu de les Terres de l’Ebre”.

Miquel Aubà, que per quarta vegada consecutiva ha estat el senador més votat de les Terres de l’Ebre i del conjunt de la demarcació de Tarragona, s’ha refermat en el compromís de defensar la gent del territori i en especial a la pagesia.

El president d’ERC a l’Ebre, Alfons Montserrat, celebra que el territori hagi renovat la confiança en els republicans

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -