14.3 C
Amposta

Entrevista a David Puente, director del TunaTour, bany amb tonyines a l’Ametlla de Mar

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

El programa De Bon Matí d’Imagina Ràdio ha entrevistat avui a David Puente, director del TunaTour. Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja, i ja ha posat en marxa la VIII temporada de l’activitat Tuna Tour: un bany a alta mar amb centenars de tonyines roges de més de dos metres de longitud i 200 quilograms de pes, i ho fa després de generar un entorn segur davant el COVID-19 per a cada un dels viatgers i tot el seu personal laboral, tant a l’oficina d’atenció al públic del port com al catamarà, que ha reduït el seu aforament un 50% de moment, a l’espera dels canvis que es vagin produint.

Així mateix, es regula l’embarcament al catamarà, equipat amb catifa desinfectant a l’entrada i dispensadors de gel distribuïts per tot el seu espai, i es controla la distància de seguretat entre els passatgers durant el viatge a les piscines de Balfegó – situades a dues milles i mitja de la costa, davant de l’Ametlla de Mar (Tarragona) – i la degustació gastronòmica.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

RAC1 escull Tivissa i les Cases d’Alcanar entre els “10 poblets catalans amb encant”

L'emissora RAC1 ha fet un recull deu poblets catalanes "amb encant que no pots deixar de visitar aquest estiu". El llistat és el següent:...

Un incendi a Vilalba dels Arcs crema gairebé una hectàrea de vegetació

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts a la tarda en un incendi que s'ha declarat al terme municipal de Vilalba dels...

Les pluges d’enguany disminueixen el risc d’incendi a les Terres de l’Ebre

La campanya forestal d'aquest estiu a les Terres de l'Ebre arrenca amb un risc d'incendi atenuat respecte els darrers anys gràcies a les pluges...

El dispositiu de seguretat de platja a Peníscola s’enfoca a garantir les distàncies

Després del primer cap de setmana de juliol i després de completar-se l'obertura de la planta hotelera de la ciutat, el dispositiu de seguretat...

La CUP proposa que el Govern traspassi les residències als municipis i “internalitzar-ne” la gestió

La CUP proposa que el Parlament insti el Govern a fer els canvis normatius necessaris per fer possible la transferència de la competència de...
- Anunci -
- Anunci -