14.3 C
Amposta

‘Entesa per Corbera’ també es pronuncia davant dels esdeveniments a l’Ajuntament de Corbera d’Ebre

Entesa per Corbera d'Ebre, entra a formar part del govern del municipi amb un pacte amb Sumem, i recupera l’alcaldia al desembre del 2024

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana, el govern de coalició de l’Ajuntament de Corbera d’Ebre, format per Sumem per Corbera i Acord Municipal (SpC-AM) i Junts Per Corbera d’Ebre – Compromís Municipal (CM), ha posat fi al seu pacte. En conseqüència, Sumem ha decidit establir un nou acord de govern amb Entesa per Corbera.

Sebastià Frixach, actual alcalde de Corbera d’Ebre pel partit Sumem per Corbera, continuarà exercint el càrrec fins al 2024, moment en què Antonio Alvarez assumirà la batlia del municipi. El grup d’Entesa per Corbera d’Ebre (Movem Terres de l’Ebre) celebra el retorn al govern municipal i els acords compartits que “marcaran una nova direcció”posaran un nou rumb” en aquesta legislatura, iniciada el passat juny.

El grup d’Entesa per Corbera d’Ebre assumeix de nou responsabilitats amb un repartiment de regidories entre els tres regidors electes: Antonio Alvarez (brigada, camins, hisenda, obres públiques i urbanisme, Fons nuclears, esports i ensenyament i Poble Vell), Laura Cruz (festes, joventut, cultura, igualtat, comerç i promoció econòmica i noves tecnologies) i Jaume Vela (segon tinent d’alcalde, i les regidories de camins, brigada, agricultura i medi ambient, transició energètica, promoció econòmica i noves tecnologies). El grup manifesta el seu compromís a treballar amb determinació per al municipi, superant una situació que els havia relegat de contribuir al desenvolupament de Corbera.

Antonio Alvarez, cap de llista de la candidatura, destaca la generositat del grup d’Entesa en la cerca de pactes per al bé del poble, subratllant la importància de la col·laboració i el treball conjunt per aconseguir els millors resultats per Corbera.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -