14.3 C
Amposta

[ENQUESTA] El confinament hauria de ser comarcal o per vegueries?

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El govern va anunciar ahir que manté el confinament comarcal a Catalunya, de moment fins el dilluns 26 d’aquest mes, perquè d’aquesta manera es rebaixa el nombre d’interaccions amb gent que no forma part de la nostra bombolla de convivència, segons el secretari general de Salut, Marc Ramentol. De moment, per tant, s’ha descartat la possibilitat que el confinament comarcal passi a ser per vegueries o regions sanitàries, com s’havia especulat darrerament.

Una de les noves mesures que es podria implementar és una nova unitat territorial quan es deixi enrere la mobilitat comarcal. Sàmper ha afirmat que s’està estudiant i que, de moment, no està resolta, quina serà. “Analitzarem totes les peculiaritats del territori per trobar la unitat més oportuna”, ha dit.

“Estem en contacte permanent amb el territori i esperem tenir temps suficient per posar en marxa aquest treball”, ha dit Sàmper que ha insistit que no les particularitats no són les mateixes a l’àrea metropolitana de Barcelona, a Catalunya central, o a les Terres de l’Ebre.

Per la seva banda, Ramentol ha deixat la porta oberta a adaptar les mesures a les diferents realitats territorials, si bé ha evitat entrar en detalls. “Si es dóna el cas, es tornarà a fer, com s’ha fet en altres ocasions”, ha assenyalat amb referència a la reobertura a diferents velocitats que van fer a principis d’estiu.

Des de la redacció d’Imagina Ràdio us plantejem la següent pregunta:

[yop_poll id=”22″]

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -