14.3 C
Amposta

L’Hospital d’Amposta es tecnifica per a millorar l’atenció als usuaris

L’equip de control informatitzat de les cues a consultes externes ha començat a ser operatiu ahir

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ahir, divendres 16 d’abril, es va activar un nou sistema informàtic de gestió de les cues de consultes externes a l’Hospital d’Amposta. El projecte Teseo, desenvolupat per la direcció de sistemes d’informació i comunicació de l’ICS a les Terres de l’Ebre, funciona mitjançant la instal·lació de caixers i pantalles de crida a les sales d’espera. És el mateix sistema que ja està implementat al Verge de la Cinta i a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Es van intal·lar 3 caixers tàctils d’admissió TESEO a l’entrada del centre perquè els usuaris facin tràmits de forma autònoma en el moment de l’accés. Mitjançant aquesta eina s’hi poden consultar les visites mèdiques pendents, imprimir-se un justificant de visita o el pla de medicació, i rebre informació diversa del centre i els seus professionals.

Tanmateix, la funcionalitat més important d’aquest sistema és l’admissió ràpida passant la targeta individual sanitària (TIS) pel lector o teclejant el CIP. En el moment en què l’usuari passa la TIS es consulta al sistema informàtic si l’usuari té visita a consultes externes, es fa l’admissió ràpida i s’imprimeix un tiquet de visita amb un codi anonimitzat que els dirigeix a la consulta on visita el professional.

Aquesta acció activa l’engranatge que permet que els professionals de Consultes Externes sàpiguen quins pacients han arribat al centre i els permet fer la crida per mitjà de les pantalles ubicades a les sales d’espera de forma automàtica i anònima. Aquest sistema millora el circuit de visites a consultes externes, en permet l’anonimització, millora l’eficiència, l’atenció al ciutadà i la crida automàtica des de la mateixa consulta, a part dels tràmits administratius esmentats.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -