14.3 C
Amposta

En dos dies s’han detectat 186 casos sospitosos i s’han realitzat 47 tests a les Terres de l’Ebre

Aquest dimecres s'han registrat 58 casos sospitosos i 1 nou positiu a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre fins ara hi ha hagut un total de 228 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, un més sumat aquest dimecres. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR). D’altra banda, hi ha un total de 3.389 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.

A les Terres de l’Ebre, dilluns i dimarts es van registrar 186 casos sospitosos i aquest dimecres s’hi han sumat 58 més, per tant, en tres dies ja són 244. La Regió Sanitària Terres de l’Ebre afirma que farà proves a totes les persones amb sospites de tenir la Covid-19, i en dos dies s’han realitzat 47 tests PCR als CAP ebrencs.

Del total de casos acumulats, fins ara a les Terres de l’Ebre han mort a un centre hospitalari, positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 10 persones.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 3.962 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 353. A més, 3.715 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 122 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 763 casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones han mort fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 7 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 7 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -