14.3 C
Amposta

En Comú Podem es presenta com a l’única garantia pel vot útil d’esquerres a l’Ebre i Tarragona

El cap de llista Jordi Jordan explica que els vots a la formació "serviran per formar un govern d'esquerres i per evitar que torni a manar la dreta a Catalunya"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El cap de llista d’En Comú Podem pel Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, Jordi Jordan, ha assegurat en un contacte informatiu al barri del Serrallo de Tarragona que el vot per En Comú Podem és l’única garantia per un govern d’esquerres a la Generalitat. Al mateix temps i segons indiquen les diverses enquestes, el cap de llista d’En Comú Podem ha afirmat que a banda del primer diputat que apareix a totes les enquestes, el segon diputat a Tarragona, en aquest cas la número 2 Yolanda López, serviria per barrar el pas a la ultradreta de Vox, que es quedaria sense diputat per Tarragona.

Jordan ha dit que En Comú Podem “som el motor del canvi i representem el vot més segur d’aquestes eleccions que són molt importants perquè poden permetre un canvi de govern i, sobretot, de polítiques. Ens juguem la resposta a la pandèmia l’endemà de les eleccions i a la crisi econòmica”. Jordan ha afegit que “Catalunya no mereix més desgovern. Catalunya no pot aguantar més un Govern com el de Junts i ERC. Cal un canvi, un canvi de debò a Catalunya. En 10 anys de majories convergents i de Junts i ERC no només no hem avançat substancialment en més prosperitat per a tothom, en uns serveis públics, sinó que tampoc hem avançat en més autogovern. Han estat 10 anys d’impotència i de bloqueig.”

“No enganyem a ningú”

Per Jordi Jordan està clar que no hi haurà majories absolutes i “per això caldrà una política de pactes i aliances”. “La gent té el dret a saber què es farà amb el seu vot? Amb qui es vol sumar per fer govern i per a fer què? Volem sumar per fer una majoria d’esquerres i que estigui a favor del diàleg i de les solucions pel conflicte polític”, ha afegit.

En aquest sentit, el candidat d’En Comú Podem ha dit que “ERC fa una proposta impossible de front ampli des de Junts a nosaltres, per blanquejar que amb qui vol governar és amb Junts, un partit que representa els qui, amb unes sigles o unes altres, han governat sempre a Catalunya.” D’altra banda, “el PSC proposa un Govern només amb nosaltres. Però ells saben que no suma. Potser estan amagant que volen pactar amb C’s? Nosaltres no formarem cap govern que no sigui d’esquerres i catalanista. I no podem permetre que tot quedi igual. El risc de votar PSC és que al final es repeteixi la majoria de Junts i ERC.”

Determinant pel canvi

Jordan ha recordat que l’opció que representa va ser determinant per guanyar el canvi a Espanya. “Sense Unidas Podemos i En Comú Podem no hi hauria majoria progressista a Espanya i no s’haurien aprovat amb les forces progressistes els pressupostos més socials de la història”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -