14.3 C
Amposta

Bon Preu renova la certificació “Protocol Segur Covid-19” a les seves botigues Bonpreu i Esclat

El protocol contempla mesures higiènic-sanitàries, organitzatives, de prevenció del risc de la seguretat i salut davant del coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Bon Preu renova molt favorablement la certificació “Protocol Segur COVID-19” per als 191 establiments Bonpreu i Esclat, magatzems i oficines.

El “Protocol Segur COVID-19” serveix per identificar aquells espais que compleixen amb els estàndards més exigents per combatre i prevenir el coronavirus, ja que la distinció està desenvolupada per experts basant-se en les recomanacions i requisits d’autoritats i organismes nacionals i internacionals.

Assegurar la seguretat i salut a les seves botigues és un objectiu prioritari per Bon Preu, tant per als clients/es com per a les persones que hi treballen.

Entre les actuacions que determina el protocol, destaca la implementació de mesures higiènic-sanitàries, mesures tècniques de distanciament interpersonal, mesures organitzatives i sanitàries de desinfecció i control davant del coronavirus.

En aquesta ocasió, Bon Preu ha tornat a comptar amb la companyia líder en certificacions, TÜV Rheinland, qui després d’una revisió documental, entrevistes i visites als centres de treball ha valorat de forma molt positiva la correcta aplicació de les mesures renovant la certificació “Protocol Segur COVID-19” per un any.

Sobre TÜV Rheinland

TÜV Rheinland és una companyia líder en serveis tècnics, de seguretat, qualitat i certificació a escala mundial amb cinc línies de negoci (Serveis Industrials, Mobilitat Automoció, Formació, Certificació de Productes i Certificació de Sistemes). TÜV Rheinland representa la seguretat i la qualitat en pràcticament tots els àmbits de la vida.

Fundada a Colònia, Alemanya, fa gairebé 150 anys, l’empresa és un dels principals proveïdors de serveis d’assaig en l’àmbit internacional, amb més de 20.000 treballadors a tot el món. Els experts de TÜV Rheinland testegen els sistemes tècnics i productes, donen suport a les innovacions en la tecnologia i el negoci, formen a les persones en nombroses professions i certifiquen els sistemes de gestió d’acord amb les normes internacionals.

Des de 2006, TÜV Rheinland és membre del Pacte Mundial de les Nacions Unides per promoure la sostenibilitat i combatre la corrupció.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -