14.3 C
Amposta

Empreses oferiran 500 llocs de treball a la Fira d’Ocupació a la Ràpita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dijous dia 26 de maig la Ràpita acull la Fira d’Ocupació i se celebrarà al Pavelló firal del municipi des de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de tres del migdia. Gairebé 50 empreses oferiran fins a 500 llocs de treball. La fira es dirigeix a qualsevol persona que busqui feina, sobretot joves d’entre 16 i 29 anys que actualment no estudien ni treballen, i també empreses que vulguin contractar joves qualificats.

L’esdeveniment té l’objectiu d’afavorir canals de comunicació entre les empreses i els joves demandants d’ocupació, donar visibilitat als joves en la cerca activa de feina, oferir recursos i eines per millorar l’ocupabilitat, impulsar altres alternatives de cercar feina i fomentar l’emprenedoria. Al llarg de la jornada hi haurà diferents ponències i també hi haurà gimcanes de la inserció, temps d’intercanvi amb els ponents i un taller de videocurrículum.

Per una banda, l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha explicat que s’ha volgut crear un “espai ideal perquè les empreses del territori i les persones que busquen feina es trobin i coordinin”. Caparrós ha destacat que “estem segurs que es crearan oportunitats laborals i de fet, per això ho engeguem, perquè és imprescindible augmentar les possibilitats d’ocupació de la nostra ciutadania”.

Per la seua banda, el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, Francesc Faiges, ha apuntat que es comptarà amb la participació de 47 indústries i empreses rellevants de les Terres de l’Ebre que oferiran més de 500 llocs de treball, sobretot en els sectors del turisme sostenible, hostaleria, serveis sanitaris, emprenedoria, oficis i indústria.

Aquesta nova edició està organitzada per l’Ajuntament de la Ràpita, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i el Campus Terres de l’Ebre de la URV. La fira s’emmarca dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (Programa PICE) i està cofinançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil en el Marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -