14.3 C
Amposta

Empreses i explotacions agroalimentàries de la Terra Alta ofereixen visites gratuïtes

Terra Alta tornarà a mostrar en una nova edició del Benvinguts a Pagès l’essència de la comarca i tot allò que s’extreu de la seua terra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Benvinguts a Pagès, la gran festa de la pagesia catalana, torna els dies 1 i 2 d’octubre amb una nova edició del cap de setmana de portes obertes i visites gratuïtes a les explotacions agroalimentàries de Catalunya. En aquesta edició, la Terra Alta torna a tenir una alta participació d’empreses que mostraran l’essència de la comarca i tot allò que s’extreu de la seva terra. Cinc explotacions, nou restaurants, cinc allotjaments rurals i la realització de tres activitats complementàries conformaran l’agenda de la festa de la pagesia a la Terra Alta.

Així, al llarg del primer cap de setmana d’octubre obriran les seves portes de forma gratuïta a tots els visitants els cellers Altavins, La Botera, Xavier Clua i Les Vinyes del Convent, així com l’explotació Productes de Casa Llopis, que produeix olis verges extra i derivats de la fruita. Els restaurants que participen a Benvinguts a Pagès són Càmping Terra Alta, Grau, Can Parrado, Can Joan, Can Josep, El Bistrot, Miralles, Miravall i Sibarites. També s’han adherit a les jornades els allotjaments següents: alberg rural Lo Molí de Bot, Ca l’Aurora, Ca la Leonor, Cal Tomàs i l’hostal Casa Barceló.

Pel que fa a les activitats complementàries, els visitants podran gaudir de la Festa del Mostillo Dolça Tardor a Horta de Sant Joan, una visita al Centre d’Interpretació de la Mel d’Arnes i una visita a un antic molí d’oli i un tast d’olis a Lo Molí de Bot.

Benvinguts a Pagès té com a objectiu descobrir l’origen dels productes que es consumeixen cada dia, fomentar el consum responsable i fer més propera la relació entre productors i productores i el gran públic. A més, té continuïtat durant tot l’any amb una oferta estable de visites de pagament a les explotacions agroalimentàries.

Trobareu més informació al web benvingutsapages.cat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -