14.3 C
Amposta

Emotiva presentació del darrer llibre de Toni Orensanz a Rasquera

L'alcaldessa de Rasquera, Àngels Llombart, va complir la promesa que li va fer a un ciutadà que li va demanar poder tenir l'oportunitat de conèixer l'escriptor de Falset

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest divendres la Biblioteca de Rasquera va acollir la emotiva presentació del llibre “Com vas perdre el braç, Balchowsky?” de l’autor ebrenc Toni Orensanz. L’acte serà dirigit pel director del COMEBE, Batiste Forcadell.

L’alcaldessa de Rasquera, Àngels Llombart, va complir la promesa que li va fer a un ciutadà que li va demanar poder tenir l’oportunitat de conèixer l’autor.

El periodista de Falset, també autor de ‘L’òmnibus de la mort’ o ‘El nazi de Siurana’, explica al llibre que la vida de Balchowsky és una història de superació i sobre la duresa de perdre una guerra, que fins i tot va inspirar cançons. Però Balchowsky també és “ironia pura”, amb una vida plena de moments còmics enmig de la tragèdia. Segons Orensanz, les peripècies de Balchowsky recorden les aventures del baró Munchausen, el Quixot o la sèrie ‘Breaking Bad’, entre d’altres.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -