14.3 C
Amposta

Emili Giralt nou Conseller Delegat de Sorea  

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell d’Administració de SOREA, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, ha acordat el nomenament d’Emili Giralt com a nou conseller delegat de la companyia. Giralt ha estat des de l’any 2013 director territorial de SOREA a l’àrea de Catalunya Sud, denominació que inclou la província de Tarragona, les comarques de l’Alt Penedès i Garraf i també el nord de Castelló. El nou conseller delegat substitueix al càrrec a Francesc Mayné, que desenvolupava aquesta responsabilitat des de 2015, i que ara ha passat a assumir responsabilitats de direcció al Grup Suez España.

Giralt, llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona, ha dut a terme la seva carrera professional dins el Grup Agbar des de 1997. Al llarg dels anys, el nou directiu de SOREA ha ocupat el càrrec de gerent de Concessions, gerent d’Operacions, tècnic comercial, tècnic del departament de Desenvolupament de Negoci i responsable del departament de Millora de l’Eficiència per a Catalunya i Balears.

El nou conseller delegat de SOREA ha realitzat formacions de postgrau en Hidrologia Subterrània a la Universitat Politècnica de Catalunya i en Desenvolupament Directiu a l’Institut d’Empresa. Giralt té experiència en la gestió tècnica del cicle integral de l’aigua, en la gestió de les unitats de negoci en l’àmbit de concessions amb l’administració pública local i en la participació de projectes organitzatius, de millora de processos, d’expansió comercial i de canvis organitzatius. A més, el nou conseller delegat de la companyia compta amb una dilatada experiència en gestió d’equips i de desenvolupament de persones.

Giralt també forma part dels consells d’administració de Comaigua (empresa mixta del Consell Comarcal del Baix Camp per a la gestió del cicle integral de l’aigua) i d’EMATSA (Empresa Mixta d’Aigües de Tarragona), entre altres societats.

SOREA és una empresa del sector del medi ambient que fa més de 50 anys que ofereix un servei de subministrament d’aigua de qualitat a 223 municipis de Catalunya. El model de gestió de la companyia es basa en l’excel·lència del servei que presta, a partir de l’experiència i la innovació constant, la proximitat amb les llars i empreses per a qui treballa i el compromís incondicional amb les persones i el medi ambient. La companyia va destinar 325.500 euros l’any 2018 a fons socials a 157 municipis de Catalunya, de forma que més de 1.500 llars en situació de vulnerabilitat econòmica van pagar zero euros pel seu servei d’aigua.

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -