14.3 C
Amposta

Els veïns d’Alcanar intenten recuperar la normalitat després d’unes pluges “mai vistes”

Alcanar es desperta l'endemà de l'aiguat amb carrers enfangats i baixos inundats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Alcanar s’ha despertat aquest dijous amb els carrers enfangats i diversos baixos inundats. Els danys materials són evidents i diversos vehicles han quedat inutilitzats. A l’avinguda de la Constitució una dotació dels Bombers ha estat tota la nit ajudant a treure els dos metres d’aigua que s’han acumulat en un garatge. La solidaritat entre els veïns també s’ha fet evident i persones que no s’han vist directament afectades per la pluja donen un cop de mà per mirar de recuperar la normalitat l’abans possible. “Hi ha molta gent aquí i a les Cases d’Alcanar que té la casa cap per avall i com més ajuda hi hagi, millor”, ha explicat Laia Grau.

Laia Grau i Inmaculada Centelles, relaten com van viure l’aiguat d’Alcanar i les destrosses que han patit.

Declaracions d’Àngel Guimerà, tècnic responsable de les instal·lacions de xarxa i mitja tensió d’Endesa al Baix Ebre i Montsià, que explica l’actuació que duen a terme per reparar les instal·lacions afectades pel temporal a Alcanar.

Imatges de recurs de l’afectació dels aiguats a les Terres de l’Ebre a Alcanar l’endemà del temporal, amb carrers enfangats, baixos inundats i cotxes destrossats, el 2 de setembre del 2021.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -