14.3 C
Amposta

Els treballadors de la Clínica Terres de l’Ebre entreguen un xec de 2.800 euros al Projecte Emma 

La donació és fruit de les aportacions  de personal del centre durant el darrers anys amb la voluntat de col·laborar en un  programa de salut

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest divendres al matí, el Comitè d’Empresa de la Clínica Terres de l’Ebre, en  representació dels treballadors d’aquest centre de salut, han lliurat un xec al  Projecte Emma per valor de 2.800 euros. La donació és fruit de les aportacions  de personal del centre durant el darrers anys amb la voluntat de col·laborar en un  programa de salut. 

L’entrega ha tingut lloc a les mateixes instal·lacions d’aquest centre de titularitat  municipal i ha comptat amb la presència de part dels professionals de la Clínica  Terres de l’Ebre i dels membres del Comitè d’Empresa. A més a més, també hi  ha assistit el coordinador del Projecte Emma, Carlos López, i la investigadora pre doctoral, Noèlia Gallardo

En aquest sentit, el president del Comitè d’Empresa, Cristian Garcia, ha posat en  valor el treball del grup de recerca del Projecte Emma, així com la contribució dels  treballadors de la Clínica Terres de l’Ebre per a la investigació del càncer de mama. “Volem emfatitzar la implicació i el compromís dels professionals del nostre  centre amb la millora contínua de la salut de les persones”, ha conclòs Garcia. 

Per la seua banda, el responsable del Projecte Emma ha agraït la donació solidària  i altruista per part dels treballadors de la Clínica Terres de l’Ebre. “En nom del  Projecte Emma vull donar-vos les gràcies per aquesta aportació”, ha afegit  López, “donacions com aquesta ens permeten seguir endavant en la  investigació del càncer de mama, ja sigui amb la compra de material, amb  l’anàlisi de mostres o en la contractació de personal”.  

El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca  en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i  bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català  de la Salut. Actualment, els investigadors estudien la resposta immune dels  ganglis axil·lars en pacients de càncer de mama.  

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -