14.3 C
Amposta

Els dies 9 i 10 de novembre se celebren les jornades GastroEbre 2020 a l’Ampolla

La sessió de cuina inaugural “Cuina d’autor, moderna i trencadora” anirà a càrrec del cuiner Nando Jubany de Can Jubany de Calldetenes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, juntament amb l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i la presidenta del Patronat de Turisme – Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Meritxell Roigé, inaugura les Jornades GastroEbre 2020, que es duran a terme els dies 9 i 10 de novembre, a l’Hotel Flamingo del municipi ebrenc.

L’acte inaugural tindrà lloc el dilluns 9 a les 09.30 hores i, seguidament, a les 10h., les jornades s’iniciaran amb la primera sessió de cuina en directe amb el cuiner Nando Jubany,
de Can Jubany de Calldetenes, sobre “Cuina d’autor, moderna i trencadora”.

Durant els dos dies que se celebren les jornades GastroEbre 2020 a l’Ampolla, els participants, presencialment, o virtualment a través del Canal de YouTube: gastroevents online, podran gaudir de les sessions de cuina en directe els dos dies, a càrrec d’alguns dels millors xefs de les Terres de l’Ebre i d’arreu del país; també una taula de debat sobre ‘L’oli a taula’ i un tast de destil·lats de licor d’arròs. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web: www.gastroebre.com/.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -