14.3 C
Amposta

Els centres educatius del Baix Ebre i el Montsià registren 38 positius de Covid-19 en deu dies

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les Terres de l’Ebre aquest dimarts dia 28 de setembre, després de més de dues setmanes de l’inici del curs 2021-2022, hi ha 8 grups confinats de 7 centres educatius, 205 persones en quarantena de 19 centres i els últims deu dies s’han detectat 38 positius de Covid-19, 13 més que el dijous passat, en 18 centres.

El Baix Ebre té 5 grups escolars confinats de 4 centres, 131 persones en quarantena d’11 centres i els darrers deu dies s’han registrat 26 positius en 10 centres. El Montsià té actualment 3 grups confinats en 3 centres, 74 persones en quarantena en 8 centres i 12 positius detectats durant els darrers deu dies en 8 centres educatius.

La Ribera d’Ebre i la Terra Alta no tenen cap grup confinat, cap persona en quarantena i tampoc han detectat cap cas de Covid-19 els darrers deu dies.

Baix Ebre

L’Escola Llorenç Vallespí i Vidiella de Benifallet té actualment 2 grups confinats d’un total de 3, hi ha 33 persones en quarantena i s’han detectat 6 positius els darrers deu dies. A l’Institut-Escola El Temple s’han detectat 4 positus, hi ha 1 grup confinat i 32 persones en quarantena.

Montsià

L’Institut-Escola Agustí Barberà d’Amposta té actualment 1 grup confinat, 26 persones en quarantena i ha detectat 2 positus els darrers dies i l’Escola Ramón y Cajal d’Ulldecona és el centre amb més positius detectats els darrers deu dies, en concret, Salut n’ha registrat 3 i hi ha 1 grup en quarantena.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -