14.3 C
Amposta

Els carrers d’Amposta, escenari de 24 espectacles en la 9a edició del Festival de Teatre i Circ

La novena edició del FesticAM va programar espectacles del 4 al 9 d’octubre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La novena edició del Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta tanca amb un balanç positiu i molta il·lusió per encarar el desè aniversari del certamen. Del 4 al 9 d’octubre, els carrers d’Amposta van tornar a ser l’escenari de 24 espectacles de 15 companyies diferents, convertint la ciutat en un aparador d’arts en viu al carrer. La regidora de Cultura i Memòria Històrica, Inés Martí, agraïa la tasca de totes les persones que ho han fet possible: “Malgrat les previsions meteorològiques que ens van fer reprogramar la jornada inaugural, després de dos anys de pandèmia hem pogut celebrar amb total normalitat tots els espectacles i la ciutadania ha tornat a respondre de forma molt positiva”, afirmava. En aquesta edició només hi havia dos espectacles amb aforament limitat, “Zloty” de Cia. Pau Palaus i “Paraules que trenquen ossos” de Cia. Pagans, i ambdós van penjar el cartell de complet.

Per la seva part, el director del FesticAM, Jordi Príncep, destacava “l’art nivell de qualitat de les propostes programades i la transversalitat de disciplines de les més de 20 actuacions dutes a terme”. Aquest 2022 es van poder veure espectacles al Casal Cívic Ruiz Salgado, el passeig del Canal, la plaça de l’Ajuntament, l’avinguda Alcalde Palau, el parc dels Xiribecs, la zona del Castell o, entre altres, la plaça Cecília Carvallo.

A un any del 10è aniversari, des de l’organització ja comencen a treballar en una edició que, segons afirmen, “serà molt especial i acabarà de consolidar un festival que, a hores d’ara, ja és un èxit”. La desena edició del Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta serà del 2 al 8 d’octubre de 2023.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -