14.3 C
Amposta

Els aparadors dels comerços de Tortosa donaran visibilitat a la soledat no volguda de la gent gran

L'Ajuntament i Creu Roja convoquen un concurs per implicar la ciutadania en l'abordatge d'aquesta realitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa, la Fundació La Caixa i la Creu Roja Tortosa convoquen, en el marc del programa “Sempre Acompanyats”, el primer concurs d’aparadors “Ara més que mai, sempre acompanyats”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és el d’implicar la ciutadania en el programa d’abordatge de situacions de soledat no volgudes entre la gent gran, i conscienciar de l’existència d’aquesta realitat.

El concurs està obert a la participació de tots els establiments d’àmbit comercial, empreses de serveis i de restauració del municipi de Tortosa. La temàtica del concurs ha de reflectir l’esperit de suport a la gent gran i es valorarà que l’aparador reflecteixi el lema de la campanya: “Ara més que mai, sempre acompanyats”.

La participació és gratuïta i, per fer-la, cal comunicar-ho mitjançant un correu electrònic a tortosa@creuroja.org, des del 26 de juliol fins al 15 de setembre indicant a l’assumpte el nom de la campanya, i fent constar al cos del missatge el nom i adreça de l’establiment, així com el nom complet i el telèfon de contacte de la persona titular del negoci.

L’exposició dels aparadors serà com a mínim de l’1 al 24 d’octubre i el jurat visitarà els establiments durant aquest període. Valorarà l’originalitat, la qualitat artística i el treball de confecció, el missatge de la proposta d’aparador i l’adequació de la temàtica de la campanya. Es farà un reconeixement públic a tots els aparadors participants i, en especial, als tres que hagin obtingut una puntuació més elevada.

Més informació al telèfon de Creu Roja Tortosa (977 444 444).

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -