14.3 C
Amposta

El vi ‘Colinas del Ebro blanc’ de la Terra Alta obté 95 punts Decanter

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el darrer número de la revista britànica especialitzada en vins Decanter, els Masters of Wine (MW) Sarah Jane Evans i Matthew Forster i la periodista Beth Willard han tastat 149 blancs monovarietals de cellers espanyols. Entre els seleccionats n’hi ha un de la DO Terra Alta: Colinas del Ebro blanc 2019, un vi 100% garnatxa de De Haan Altés Custom Cuvées (empresa del mateix grup del Celler Herència Altés ubicat entre Gandesa i Batea) que ha obtingut 95 puntsEs tracta d’una puntuació excel·lent que el situa entre un dels vins blancs fet amb una varietat autòctona de més qualitat de l’Estat espanyol i amb una millor relació qualitat-preu. La llista elaborada per la revista Decanter constata el bon moment dels vins blancs, amb estils i preus molt diversos. D’entre els vins tastats, n’hi ha set de qualificats d’extraordinaris (com el Colinas del Ebro blanc 2019) i setanta-set com altament recomanats.

La gamma de vins Colinas del Ebro (que inclou un blanc i un negre) va ser creada pel matrimoni Núria Altés i Rafael De Haan en homenatge als brigadistes internacionals que van lluitar a la Batalla de l’Ebre. Colinas del Ebro blanc és un monovarietal 100% garnatxa blanca, d’un color verd-palla, amb aromes de flors, préssec blanc i meló. En paladar és un vi concentrat, ample i vibrant, amb un petit toc d’amargor.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -