14.3 C
Amposta

El restaurant Les Moles d’Ulldecona presenta Ànimament, el seu nou menú degustació

El xef Jeroni Castell ha elaborat una experiència gastronòmica que novament combina l'essència del producte amb la innovació culinària

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El restaurant Les Moles d’Ulldecona ha presentat el seu nou menú degustació, anomenat Ànimament, que es podrà assaborir des d’aquest divendres 14 d’abril. Després de mesos de gaudir amb les diferents elaboracions del menú degustació ‘Introspectiva’, l’equip de les Moles ofereix una nova evolució del seu concepte de cuina que ha estat guardonat amb una Estrella Michelin, dos Sols de Repsol i una Estrella Michelin verda a la sostenibilitat. Una volta més a la proposta basada en la mescla del respecte exquisit al producte de proximitat i les tècniques culinàries d’avantguarda amb el punt de divertiment i sorpresa que caracteritzen les elaboracions del xef Jeroni Castell.

Com explica el mateix Castell, el nom del menú pretén evocar la fusió dels conceptes que han acompanyat la trajectòria de Les Moles, l’equilibri entre producte i innovació. “Amb Ànimament volem sumar l’ànima i la ment de Les Moles. Per una banda, l’ànima del que sempre hem estat. La proximitat portada a l’extrem gràcies als productes del nostre hort i del nostre entorn. Per l’altra la ment, què és tot allò que hem anat pensant, però ara amb un discurs més radical gràcies al nou espai Les Moles I+Dentitat que ens ha permès investigar amb més tècniques”, ha explicat el xef.

Les Moles

I és que el nou menú Ànimament és fruit d’un llarg procés de creació que Jeroni Castell i el seu equip de cuina han dut a terme al nou centre d’innovació culinària Les Moles I+Dentitat. Aquest espai que ofereix és el que permetrà, segons ha assenyalat Castell, “marcar un punt d’inflexió” en la trajectòria dels més de trenta anys de Les Moles. I afegeix que “les noves eines de les quals ara disposem i que ens permetran continuar creixent es visualitzaran en el nou menú Ànimament”.

Les reserves per a poder gaudir del nou menú Ànimament ja estan obertes. Les Moles també ha programat quatre sessions de la Taula del Xef que en qüestió d’hores havien completat les places disponibles, en queden unes poques per a la 4a Taula del Xef del 5 de maig. Aquest servei especial que ofereix Les Moles als seus clients permet degustar el menú en un grup reduït acompanyat pel xef Jeroni Castell i gaudir d’un maridatge especial seleccionat per la sommelier de Les Moles Carmen Sauch. Les reserves es poden fer a través del web lesmoles.com.

El xef Jeroni Castell

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -