14.3 C
Amposta

El PSC treu pit i avisa d’un “tsunami” de cara a les municipals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La nit electoral a la seu del PSC a Tarragona s’ha viscut sense sobresalts i amb satisfacció pels bons resultats en clau espanyola. Els socialistes s’han quedat amb ganes de més en clau tarragonina perquè, tot i haver guanyat més de 30.000 vots respecte el 2016 a la demarcació, no han aconseguit el segon diputat. Joan Ruiz, que reté l’escó, ha constatat un canvi de tendència arreu i ha posat en valor la revifada a Tarragona, Constantí, Salou, Vila-seca i Calafell, entre d’altres. “En un mes aquesta victòria socialista tindrà una traducció a les municipals. És la primera onada d’un tsunami que arribarà fins a l’últim racó de la província”, ha vaticinat.

Mentre els apoderats i interventors arribaven a la seu, on els esperava un generós refrigeri, Ruiz ha comparegut acompanyat de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i del senador electe, Santi Castellà. El candidat a la reelecció a l’Ajuntament de Tarragona ha destacat que han passat de ser la tercera força amb el 17% dels vots a la ciutat a ser l’opció més votada amb el 24% aquest 28-A. “Ens ajuda a refermar una victòria de cara a les municipals”, ha afirmat Ballesteros. Alhora, l’alcalde ha dit que esperen tenir en Sánchez “un gran aliat” per als temes del territori en matèria social i d’infraestructures.

Els socialistes han apuntat que han aconseguit recuperar la confiança de persones que els l’havien perdut. “També de cert catalanisme moderat que havia quedat orfe i que ha trobar en nosaltres un estil polític progressista i d’esquerres on reeixir”, ha afegit l’alcalde de Tarragona. Posteriorment, Ruiz i Ballesteros han sortit a celebrar els resultats amb la militància al crit de ‘Visca, visca, visca! Tarragona socialista’ i acompanyats del subdelegat del govern espanyol, Joan Sabaté, i altres càrrecs locals.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -