EbreNotíciesPolítica

Rull entra però Ferran Bel es queda sense l’acta de diputat

Bel ha felicitat ERC pels resultats a la demarcació

Fran R.- El fet que Josep Rull hagi pogut sortir de diputat és el que ha ajudat a veure el got mig ple a JxCat a Tarragona, amb un únic escó que durant la nit electoral ha anat ballant, però que finalment la formació ha mantingut. Les cares a la seu electoral eren d’alleugeriment i satisfacció per haver assolit un objectiu que no era fàcil. “Hem hagut de remar a contracorrent, davant uns interessos que això no ho volien”, ha manifestat Ferran Bel, número 2 de la llista.

“Esperem que Josep Rull pugui entrar per la porta, pujar dalt de la tribuna i expressar-se lliurement, i així ho han volgut més de 50.000 tarragonins, ebrencs i habitants del Baix Penedès”, ha afegit Bel. El diputat ebrenc també ha destacat que JxCat ha passat de cinquena a quarta força a la demarcació, respecte les darreres generals. “A la vegada, Bel ha recordat que, dels sis diputats de Tarragona al Congrés, quatre són sobiranistes i independentistes.

“Nosaltres estem molt contents i satisfets, i creiem que tots aquells que no volien que hi hagués diputat de JxCat per Tarragona no ho estaran tant”, ha etzibat. Bel ha felicitat ERC pels resultats a la demarcació i al PSOE per la victòria a l’Estat. Des de la formació es té el ple convenciment que els votants de Catalunya “discriminen” en funció de les eleccions que voten.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close