14.3 C
Amposta

L’ampostí Josep Betalú, s’imposa en la primera etapa del Titan Desert

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

J.Villa.- La Garmin Titan Desert 2019 ja ha començat i ho ha fet en gran. Els 675 participants, un rècord històric de participació, afrontaven els 109 quilòmetres i 800 metres de desnivell.

Josep Betalú, de nou, s’ha convertit en protagonista d’aquesta primera jornada. El ciclista de l’equip Viorcam-KH7-*Pasion MX ha imposat la seva dictadura en el desert. Ha aconseguit la victòria en les tres últimes edicions i ve a aquesta a fer el propi.

L’etapa ha transcorregut en grup fins al final, una prova evident de l’enorme nivell de l’elit d’aquesta carrera. Però Betalú, malgrat un incident mecànic que li ha fet perdre uns dos minuts, s’ha imposat als seus rivals al sprint. El checho MarekRauchfuss (Škoda WeloveCycling – Kross Bikeranc)ha travessat la meta a sol tres segons i es confirma com un dels principals candidats a la victòria final. Paul Salvà, Oriol Colomé i Guillem Muñoz han entrat just darrere.

Josep Betalú: “Qui colpeja primer, colpeja dues vegades. Només passar les dunes he anat a posar pressió als pneumàtics i se m’ha trencat la vàlvula. He perdut 2 minuts intentant-la reparar i he pensat que la victòria se m’escapava. Però he fet una navegació molt bona i he arribat al grup de cap. Tinc molt bones cames i vaig per totes”.

Betalú ha guanyat tres vegades consecutives aquest certamen.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -