14.3 C
Amposta

El PSC de Tortosa llança una campanya d’afiliació

Respecte al 2022, la formació ha vist incrementada l'afiliació en un 10%

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El PSC de Tortosa ha llençat una campanya d’afiliació que, sota el lema ‘Construïm Tortosa, construïm PSC’, anima a “formar part del projecte polític que ha permès, entre d’altres, liderar el canvi polític a Tortosa”, segons es pot llegir en un comunicat fet públic aquest dimecres des del partit. A data de novembre d’enguany, els socialistes tortosins compten amb uns 80 afiliats. Respecte al 2022, la formació ha vist incrementada l’afiliació en un 10%.

La iniciativa proposa unir-se al partit per tal “d’ampliar el projecte que va iniciar-se després de l’acord de govern per una Tortosa més social, progressista, moderna i adaptada als nous temps”. La campanya ja es pot veure a través de tots els perfils oficials del partit a xarxes socials.

Tere Castellà, presidenta de la gestora, ha indicat que “ara estem davant d’una oportunitat per a la ciutat: consolidar una Tortosa progressista i d’esquerres. Per fer-ho possible, cal un PSC a Tortosa fort. Això però requereix sumar energies per seguir construint la Tortosa del futur”.

L’afiliació pot realitzar-se directament, telemàticament, a la web del socialistes de Catalunya tot accedint a la web del partit, concretament a socialistes.cat/afiliat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -