14.3 C
Amposta

El projecte Emma rep la donació de 1.000 euros del repte “Un milió de somriures DKV”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El repte, promogut per DKV, consistia a fer ressò d’iniciatives socials i mediambientals, bé compartint-ho a les xarxes socials, participant en projectes socials o esdeveniments solidaris. Per cada col·laboració solidària la persona participant rebia uns punts anomenats “somriures”, que s’anaven acumulant fins al final del repte, on entre tots els participants se sortejaven 3 vals de 1.000 € per donar a l’ONG, fundació o associació escollida per l’usuari.

Alícia Audí, guanyadora d’un d’aquests premis, ha triat com a projecte beneficiari el projecte Emma. Aquest projecte és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per a seguir desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Aquesta donació se suma a les donacions rebudes per iniciatives particulars i d’entitats que volen donar suport a la recerca en càncer de mama a Terres de l’Ebre. Tot i que per causa de la covid-19 moltes de les activitats previstes s’han hagut d’ajornar, el projecte Emma continua rebent nombroses manifestacions de solidaritat i d’impuls.

Algunes d’aquestes iniciatives estan ben actives, com la de l’empresa Homatic, que col·labora amb la campanya de forma ben explícita a totes les seves màquines expenedores i amb la venda de polseres solidàries; o el programa ‘Confinats a l’Ebre’, que s’ha sumat a Emma posant un baner del projecte durant l’emissió setmanal del seu programa.

D’altres iniciatives, com les de les empreses Hife, Mel Muria, APASA, Lliga contra el Càncer, el concert organitzat per Partinando show, o un partit de futbol de la FFTTEE, així com nombroses curses, vermuts, balls, i un llarg etcètera, s’espera reprogramar-les ben aviat.

Trobareu més informació sobre el projecte Emma a: https://projecteemma.org/

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -