14.3 C
Amposta

El peix de llotja i l’arrossejat, protagonistes a l’Ametlla de Mar del 8 al 17 d’octubre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des d’aquest divendres dia 8 fins al diumenge dia 17 d’octubre se celebren les desenes Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja i l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar. Dotze restaurants del poble han preparat menús especials per aquest certamen, realitzats amb una gran varietat d’espècies capturades per les barques caleres. Els preus oscil·laran entre els 19 i 45 euros.

Alguns dels plats que es podran degustar durant els deu dies son, per exemple, romesco de peix, crema de peix de La Cala amb raviolí cruixent de llagostins o arrossejat de galeres i calamars.

Aquestes jornades seran les últimes de l’any. Ara a finals d’any, l’Àrea Municipal de Turisme es reunirà amb els professionals de la restauració per conèixer el feedback d’enguany i treballar i definir l’agenda gastronòmica de l’any 2022.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -