14.3 C
Amposta

El Parc Fluvial del Delta serà escenari d’una nova edició del Rock N’ Riu i dels Happy Food Trucks

A la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre es pot consultar el programa complet d’activitats que es  realitzarà al llarg del cap de setmana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Del 16 al 18 de setembre, el Parc Fluvial del Delta serà seu d’un ampli ventall d’activitats en el marc  d’una nova edició dels Happy Food Trucks. Entre aquestes activitats cal destacar el festival de música  local Rock N’ Riu, el qual tindrà lloc les nits del divendres i del dissabte. A banda del festival, el Parc  Fluvial del Delta acollirà la presentació de la gira i de l’exposició del Rei Lleó que organitza l’entitat Feel  Dance, com també diferents xerrades, presentació de productes i noves col·leccions de moda, i  exposició de cotxes tuning, entre d’altres.  

La regidora d’Acció Comercial i Personal, Ingrid Santiago, ha detallat que amb aquest programa  d’activitats volem confluir, en un mateix escenari i durant tot el cap de setmana, la promoció de la cultura i de la música local amb la dinamització econòmica”. Santiago ha explicat que “el Parc Fluvial del Delta,  ubicat al costat del riu Ebre i amb la barcassa com a escenari, és un espai privilegiat per acollir aquest  esdeveniment”.  

Programació del Rock N’ Riu 

El Rock N’ Riu s’iniciarà el divendres a les 22.30 h amb el concert de MX-30. Tot seguit serà el torn de  Crator, a les 23 h, i a les 24 h serà novament el torn de MX-30 que finalitzaran la jornada. El dissabte,  els concerts s’iniciaran a les 23 h amb l’actuació de Juno i es clourà a les 24 h amb La Mangrana.  Després del concert del dissabte, hi haurà sessió de música amb els DJ Adam i DJ Pelló. En aquest  sentit, la regidora de Foment Cultural, Anna Giménez, ha explicat que des del Govern municipal continuem treballant per enfortir la promoció dels nostres artistes i donar veu a tots els autors i autores locals”. 

A la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre es pot consultar el programa complet d’activitats que es  realitzarà al llarg del cap de setmana.  

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -