14.3 C
Amposta

El parador de Tortosa acollirà la 9a edició del Bussiness & Drinks de T-Valley

En aquesta edició participaran com a protagonista Manel Viñals, General Manager de ControlPack, i el Campus Challenge de la seu de la URV a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sota el títol “Pensament invers i bogeria conscient” se celebrarà el 9è ‘Business & Drinks’ de T-Valley. En aquesta edició participaran com a protagonista Manel Viñals, General Manager de ControlPack, i el Campus Challenge de la seu de la URV a les Terres de l’Ebre.

Control Pack és una empresa, amb més de 30 anys d’experiència, que es dedica a la comercialització de solucions per a l’optimització dels processos d’empaquetament. A l’empresa estan plenament conscienciats i compromesos amb el medi ambient i tenen molta cura per reduir els costos d’embalatge. A més, el seu departament d’I+D i Qualitat treballen constantment per la incorporació de materials més ecològics, sostenibles i amb el mínim impacte mediambiental.

Per una altra banda, el Campus Challenge del Campus terres de l’Ebre de la URV és una iniciativa que té com a objectiu principal que els estudiants, el professorat, empreses i institucions treballin conjuntament per proposar solucions a reptes reals plantejats pel teixit empresarial i institucional del territori. Al Challenge hi participen una setantena d’alumnes dels quatre graus del Campus (Educació infantil, Educació Primària, Infermeria i ADE), tretze professors (onze del Campus i dos d’internacionals) i quinze empreses i institucions de les Terres de l’Ebre. Durant dos mesos, els participants, organitzats en grups de cinc estudiants, un tutor i un representant de l’empresa o institució, treballaran i compartiran temps i reflexions per oferir solucions als reptes plantejats.

Els reptes proposats s’emmarquen en els disset ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i giren entorn de temàtiques com la millora del salari emocional, la salut i el benestar dels treballadors; la incorporació del compromís social i mediambiental; la millora de la mobilitat territorial; l’aplicació de la perspectiva de gènere o la conscienciació sobre la diversitat; la reducció de l’ús de plàstics en el procés industrial, o la  promoció dels probiòtics naturals, entre d’altres.

Les places per a la trobada són limitades, i les inscripcions s’han de fer a través d’aquest enllaç.

T-Valley és un ecosistema empresarial que es dedica a invertir i accelerar projectes tecnològics a les Terres de l’Ebre. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic a la zona, convertint-la en un pol d’atracció per a empreses emergents i talent internacional.

El projecte busca crear un entorn propici per al creixement empresarial, la col·laboració entre empreses i institucions, així com la transferència de coneixement i tecnologia. A través dels seus programes d’acceleració i suport a startups, T-Valley ofereix recursos i assessorament per al desenvolupament i consolidació de noves empreses tecnològiques.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -