14.3 C
Amposta

El Museu de les Terres de l’Ebre s’obre a la ciutadania per acollir mostres, exposicions i cursos

El termini de presentació finalitza el 10 de juny

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Museu de les Terres de l’Ebre ha obert les convocatòries per a la realització de dues mostres d’artesania, dues exposicions fotogràfiques i dos cursos/tallers. L’objectiu és dotar de recursos i mitjans tècnics a la població i col·lectius de les Terres de l’Ebre perquè puguin compartir i divulgar els seus treballs. El termini per presentar les propostes finalitza el 10 de juny.

Els interessats hauran de presentar un qüestionari de sol·licitud juntament amb altra documentació. Per poder participar els interessats s’han de descarregar i emplenar el formulari que es pot trobar i descarregar a la web museuterresebre.cat i enviar-lo, juntament amb tota la documentació, al correu electrònic info@museuterresebre.cat.

Mostres d’artesania “Fet a l’Ebre”

Aquesta convocatòria està adreçada a persones residents o nascudes en qualsevol municipi de les Terres de l’Ebre. Els projectes presentats han de tenir relació amb productes realitzats de forma artesanal vinculats ales següents famílies de les artesanies: el paper i les arts del llibre, la fusta, el vidre, els metalls, la pell, la ceràmica, els minerals, és elements naturals, la joieria i els complements de moda (excloent les peces de vestir), el tèxtil i el maquetisme i miniaturisme. Els projectes seleccionats podran exposar en format individual una mostra d’artesania al Museu de les Terres de l’Ebre.

Exposicions fotogràfiques

La convocatòria d’exposicions fotogràfiques està oberta a tothom i les imatges han de tenir una temàtica vinculada a la cultura, el patrimoni o el territori del conjunt o d’una part de les Terres de l’Ebre. Els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de dur a terme una exposició al Museu de les Terres de l’Ebre amb possibilitat d’itinerància pels equipaments patrimonials vinculats al Consorci i altres entitats culturals del territori.

Cursos i tallers

Convocatòria destinada a professionals o persones coneixedores de qualsevol disciplina de tipus cultural, naturalista, artesanal, artística i educativa. Els cursos i tallers seleccionats, s’impartiran al Museu de les Terres de l’Ebre amb possibilitat de dur a terme altres edicions a alguns deis equipaments vinculats al Consorci. Les persones organitzadores del curs o taller seran els encarregats de fixar i cobrar el preu dels cursos/tallers.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -