14.3 C
Amposta

El Moviment Alteratiu Planer qualifica el pressupost de Santa Bàrbara de “continuista”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Santa Bàrbara va celebrar dijous passat el ple de debat dels pressupostos municipals per a l’any 2020. Finalment, els comptes van tirar endavant amb el suport dels grups de l’equip de govern. El Moviment Alternatiu Planer (MAP) va decidir abstenir-se “per responsabilitat i pel compromís adquirit amb tots els veïns i veïnes del poble”. Però la portaveu del grup municipal del MAP, Isabel García, va ser molt crítica amb els comptes que proposa l’equip de govern, va retraure que “Santa Bàrbara tindrà l’any vinent un pressupost municipal continuista, amb poques novetats i que no planteja propostes per fer front a la davallada de l’activitat econòmica i de manca d’oportunitats laborals dels planers i planeres.”

Entrant més al detall, García va lamentar l’aprovació perquè creu que el pressupost no aborda la problemàtica de la pèrdua d’habitants que pateix en municipi per la manca de llocs de treball i la frenada de l’activitat econòmica. “Ens estem convertint en una població dormitori, atès que la ciutadania ha de buscar feina a localitats veïnes amb més desenvolupament econòmic i comercial. I els comptes que ens proposen passen de puntetes sobre aquest problema”, va alertar.

A més d’atacar els comptes per “les poques novetats” el MAP diu que tampoc “responen a les necessitats urgents dels veïns i les veïnes del poble”, com per exemple, el “d’augmentar la vigilància municipal i implantar bandes reductores de velocitat al passeig de les Escoles per poder reforçar la seguretat de l’alumnat del col·legi Jaume Balmes”.

El MAP diu que hi ha manca de voluntat política i cultura democràtica de l’equip de govern perquè diu que van
proposar fer aportacions al pressupost, però quan ja estava pràcticament tancat. “Només deixaven un marge d’un 5 per cent per a aportacions de tots els grups de l’oposició. Poques propostes es podien fer amb un marge tan escàs”, ha criticat la portaveu del Moviment Alternatiu Planer.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -