14.3 C
Amposta

El magazín radiofònic “Al Dia Terres de l’Ebre” celebra l’edició número 1.000 des del Pont Lo Passador

El programa, coproduït per la Xarxa, s’emet per 8 emissores municipals de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest pròxim divendres, 22 de setembre, el magazín territorial ‘Al Dia Terres de l’Ebre’ arribarà a l’edició número 1.000. El programa va començar a emetre’s el 6 de febrer de l’any 2019 per 6 emissores municipals de les Terres de l’Ebre i, des de llavors, ha incorporat dos noves ràdios municipals al projecte, ampliant la seva cobertura territorial.

Al Dia Terres de l’Ebre s’emet cada migdia, de 13.00 a 15.00 hores des de Delta.Cat, com a emissora de capçalera, i sota la direcció i presentació de la periodista Leonor Bertomeu. El programa, coproduït per La Xarxa, compta amb la participació activa de La Plana Ràdio, Ràdio joventut, Amposta Ràdio, Ràdio Tortosa, La Cala Ràdio, Enveja Ràdio i Ràdio Móra la Nova. Les emissores, a més d’emetre el programa, aporten contingut diari al magazine que prioritza la informació local i de proximitat. El programa inclou informació, entrevistes, entreteniment i tertúlies d’opinió. Des d’esta temporada produeix també per a La Xarxa els pòdcasts ‘Identitats’ i ‘El setciències’.

Després de 1.000 edicions, Al Dia Terres de l’Ebre suma més de 2.500 hores de ràdio en directe, ja que no va deixar d’emetre’s durant la pandèmia de la Covid-19. Pel programa han passat desenes de periodistes i col·laboradors al llarg dels més de quatre anys d’emissions i és incalculable el número de notícies explicades i d’entrevistes realitzades al llarg d’aquestes 1.000 edicions sempre amb l’objectiu d’explicar l’actualitat del nostre territori i dels nostres municipis. La participació de 8 emissores municipals de diferents comarques permeten a l’Al Dia Terres de l’Ebre una àmplia cobertura territorial que cap mitjà de comunicació és capaç d’oferir a les Terres de l’Ebre.

Un programa en directe des del pont Lo Passador

Per celebrar l’edició número 1.000 aquest divendres 22 de setembre, l’equip de l’Al Dia Terres de l’Ebre ha preparat un programa especial que es farà en directe, de 13.00h a 15.00h, al passeig fluvial de Deltebre, sota el pont Lo Passador.

El programa especial inclourà informació, música en directe i entrevistes. Ens acompanyaran el periodista Josep Pitarch, que va iniciar el projecte al 2019, també la Cap de Continguts de la Xarxa, Joana Vallès, a més d’alguns dels col·laboradors i periodistes que han passat pel programa al llarg de la seva trajectòria. També ens acompanyarà l’actriu i presentadora Carol Rovira i el músic Carles Margalef.

On i quan es pot escoltar?

Al Dia Terres de l’Ebre es pot escoltar de dilluns a divendres de les 13 h a les 15 h en directe a les emissores municipals col·laboradores i també es pot recuperar el programa sencer i les seves seccions a la plataforma Ivoox i per xarxes socials a Twitter i Instagram.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -