14.3 C
Amposta

El Jotacampus 2022, a Poble Nou del Delta, recordarà Pau Riba i la seua influència en la música i la cultura popular

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’11a edició del Jotacampus, del 23 al 26 de juliol al Poble Nou del Delta, comptarà amb els cantadors Carles Dénia i Ramon Manent, la pallassa Pepa Plana i el percussionista corporal Enric Pizà com a convidats especials. Entre el professorat d’enguany s’hi incorporen també el multiinstrumentista de vent Pau Puig i els dansaires Anna bastida i Pep Lizandra. Com en les anteriors edicions, el Jotacampus compta amb un equip habitual de mestres com el dinamitzador cultural Josep Bertomeu ‘Polet’, l’acordionista Cati Plana, els cordistes Francesc Tomàs ‘Panxito’ i Sergi Trenzano, el cantant Arturo Gaya i el percussionista Sergi Molina.

Enguany el campus recordarà la figura de Pau Riba i la seua incidència en la música i la cultura popular. Alguns dels tallers inclouran temes de la seua creació o influència i també se li dedicarà la sessió especial de cloenda. L’oferta pedagògica conté 20 tallers de 6 hores lectives amb disciplines de cant, dansa, instrumentació, percussió corporal, clown o descoberta del territori; contemplant la possibilitat d’inscriure’s d’un a quatre tallers, en funció de la disponibilitat de l’alumnat. Totes les activitats se celebren en indrets del Poble Nou del Delta: l’Escola, l’Ajuntament, la Barraca i alguns dels seus patis interiors.

El Jotacampus és l’Escola d’Estiu de l’Aula de Músiques de la Terra, un projecte pedagògic amb 24 anys d’experiència a les Terres de l’Ebre, impulsat pel Centre d’Interpretació de la Jota a les Terres de l’Ebre. Combina l’aprenentatge dels diversos àmbits de treball musical (cantar, tocar i ballar) amb la xalera i el coneixement del territori.

El Jotacampus està integrat a la Xarxa de Campus de Cultura Popular de Catalunya i compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Amposta. El programa complet o el formulari d’inscripció els podreu trobar a continuació:

Jota campus 2022

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -