14.3 C
Amposta

El grup de teatre La Xarxa oferirà al febrer a Amposta tres espectacles per als escolars

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup de teatre La Xarxa oferirà espectacles per als centres educatius d’Amposta i també d’altres del territori. Ho farà per primer cop aquest mes de febrer amb tres obres que es representaran a les instal·lacions de la Fila i la Lira. Es tracta d’una iniciativa del grup de teatre La Xarxa sota la demanda dels centres educatius i amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta. El principal objectiu és apropar el teatre als centres educatius i al mateix temps, reforçar els continguts acadèmics.

La regidora de Cultura, Inés Martí, argumenta que ‘’es tracta d’una proposta en la qual participen tots els centres educatius d’Amposta, però l’objectiu és que també s’apuntin la resta d’escoles del territori’’, i afegeix:  ‘’la voluntat és continuar portant obres cada any, sempre en horari escolar, perquè els nens puguin assistir al teatre’’.

Les tres obres que es representaran seran: ‘Menuda comèdia’ el 12 de febrer, ‘La veritable història dels tres porquets’ el 17 de febrer i ‘La nena dels pardals’ el 18 de febrer. Totes aquestes obres, de gran qualitat, van dirigides als alumnes de llars d’infants, educació infantil i primària. En total, hi assistiran a aquests espectacles uns 2000 escolars. ‘La veritable història dels tres porquets’ va dirigida a les llars d’infants i a educació infantil, ‘Menuda comèdia’, va dirigida per als cursos de primer, segon i tercer de primària i, finalment, ‘La nena dels pardals’, va destinada a quart, cinquè i sisè de primària.

Teatre també per als Instituts

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta, també s’ha estat treballant perquè els alumnes d’educació secundària també puguin beneficiar-se del teatre. És per aquest motiu que aquest mes de febrer, els Instituts d’Amposta assistiran a l’espectacle ‘Likes’ amb un passi específic per a ells.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -