14.3 C
Amposta

El grau d’Infermeria del Campus Terres de l’Ebre és el quart ensenyament més sol·licitat en primera preferència a la URV

A partir del divendres 12 de juliol i fins al dia 17 del mateix mes, els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula a la URV

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de 5.125 futurs universitaris han escollit estudiar a la Universitat Rovira i Virgili (URV) en primera preferència, la qual cosa representa 1,38 sol·licituds per cada plaça de grau de nou accés que s’ofereix, ja que la URV ofereix un total de 3.725 places de nou accés.

Tenint en compte totes les preferències, 4.430 alumnes han estat assignats a la URV per al proper curs 2024-25, inclosos els centres adscrits. És una xifra pràcticament assimilable a la del curs 2023-24, quan els alumnes assignats en el primer procés d’assignació van ser 4.411. El nombre de places assignades és ara superior a les disponibles perquè no s’arriben a matricular tots els alumnes i en les següents assignacions es produeixen moviments entre graus i universitats.

S’estabilitza així la demanda per accedir a la Universitat després de la recuperació que es va iniciar el curs 2018-19, com ho està fent a tot el sistema universitari per l’arribada a l’edat d’accés a la universitat dels nois i noies nascuts a principi dels anys 2000. Així es desprèn de les dades que avui ha fet públiques el Consell Interuniversitari de Catalunya, que xifren en 57.401 els estudiants preinscrits a tot el sistema en la convocatòria de juny, 138 més que el curs passat.

Els estudis que els alumnes han sol·licitat majoritàriament en primera preferència a la URV continuen sent de l’àmbit de la salut: en primer lloc, Medicina, que també és un dels deu ensenyaments més sol·licitats a Catalunya; en segon lloc, Infermeria al campus Catalunya (Tarragona); en tercer lloc, Psicologia; en quart lloc Infermeria al Campus Terres de l’Ebre (Tortosa), i en cinquè lloc, Dret.

Els deu estudis amb més sol·licituds en primera preferència són:

A partir del divendres 12 de juliol i fins al dia 17 del mateix mes, els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula a la URV. Els dies 24 i 25 de juliol es podran matricular els que han estat assignats en les altres preferències. Es pot accedir a la matrícula i consultar el calendari al web d’Admissió i Matrícula.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -