14.3 C
Amposta

El Gran Recapte d’Aliments manté obertes les donacions virtuals fins al 15 de desembre

La quantitat d'aliments recollida durant el cap de setmana ha estat lleugerament inferior a la de l'any passat, però s'ha recollit més llet, un dels productes més necessaris

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Banc dels Aliments ha fet una primera valoració del resultat assolit per la 15a edició del Gran Recapte, que indica que els resultats assolits a les Terres de l’Ebre pel que fa a la recollida física d’aliments als establiments col·laboradors són lleugerament inferiors als de l’edició passada. No obstant això, s’ha recollit més llet, un dels productes més necessaris per al Banc dels Aliments i les entitats socials. Cal destacar també que a hores d’ara encara no pot disposar de la informació relativa a les donacions econòmiques, que continuen obertes fins al 15 de desembre.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray, ha destacat que, una vegada més, “el Gran Recapte ha tornat a mostrar la solidaritat del territori, en un momentet on les reserves d’aliments estan sota mínims, campanyes com aquesta contribueixen a posar el plat a taula de moltes famílies que es troben en situació de vulnerabilitat a les Terres de l’Ebre”. Ologaray ha volgut agrair també “la gran tasca del voluntariat, que és l’engranatge principal del Gran Recapte”, així com la participació activa de la societat catalana envers el Gran Recapte. “Milers de persones han tornat a aportar la seua solidaritat i aportat aliments en la mesura de les seues possibilitats, des d’un litre de llet fins a un carro sencer, tot contribueix a fer gran el Gran Recapte”.

Durant el cap de setmana, han estat més de 700 les persones que han donat resposta a la crida al voluntariat del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre i han col·laborat als diferents punts de recollida. Els aliments rebuts ja s’estan distribuint entre les famílies en situació de vulnerabilitat de les comarques ebrenques.

Fins al 15 de desembre continuen actives les donacions econòmiques

La quinzena edició del Gran Recapte, Alimenta el que Importa, continua activa, malgrat que ja hagi finalitzat la fase de recollida d’aliments. Els canals pels quals es podran fer donacions econòmiques continuen operatius: línies de caixa dels establiments col·laboradors, donacions a través de la pàgina web granrecapte.com, i transferències via Bizum al número 33596. Aquests darrers canals estaran operatius fins al pròxim 15 de desembre.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -