14.3 C
Amposta

Campredó celebra la 1a edició de l’Argilers Bike Race

El més vist

Diumenge 26 de novembre es va celebrar la 1a edició de l’Argilers Bike Race de Campredó, on un grup reduït de participants van poder gaudir d’un circuit exigent i molt ràpid, que va fer les delícies dels més atrevits, segons les mateixes declaracions dels corredors.

Un format diferent de l’habitual, on els 6 km amb +120 per volta, van fer gaudir d’aquesta prova de resistència de 2 hores amb sortida “Le Mans”, individual i per parelles.

Cal ressaltar el 1r podi absolut del Martí Espejo Guixens, seguit en 2a posició, pel corredor local Marc Prats Montesó i 3r Joan Andreu Leti Roca. Per altra banda, en parelles masculines i mixtes l’espectacle i la incertesa va durar fins al final. I per destacar l’actuació de Josep Mestre Estorach, participant en parella mixta, juntament amb la Bàrbara López Anto, que va realitzar la volta més ràpida, parant el cronòmetre en 16′ 58″, només un minut més que la més ràpida de modalitat e-bike, amb 15′ 08″.

Tots els participants van mostrar un gran esperit competitiu i molta familiaritat, en un estil molt diferent del que estaven habituats, on tots van expressar les seves ganes de repetir l’any vinent.