14.3 C
Amposta

Tortosa impulsa el projecte Educafera per la igualtat educativa

El pròxim 17 de desembre tindrà lloc la 1a Trobada de la Campanya Educafera a l'Auditori Felip Pedrell, presentada pel Consell Municipal de la Infància

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa posa en marxa el projecte Educafera, amb l’objectiu d’aconseguir la igualtat d’oportunitats de tot l’alumnat i que naix en el marc de l’àmbit socioeducatiu del procés comunitari, del programa Pla Educatiu d’Entorn 6/16 adreçat a infants i joves d’entre 6 i 16 anys. Educafera busca la implicació de tota la ciutadania. El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Víctor Grau, i la directora dels serveis territorials d’Educació, Montserrat Perelló, han presentat el projecte.

“Incentivem la implicació de l’alumnat, de les escoles, de les famílies i institucions en una acció conjunta per millorar la igualtat d’oportunitats i contribuir a l’èxit educatiu”, ha dit Grau. A través d’Educafera s’organitzaran activitats i amb els fons recaptats s’atendrà el cost d’aquelles demandes educatives, que hi ha famílies que no poden aportar.

La posada en escena d’Educafera tindrà lloc el pròxim 17 de desembre en un acte a l’Auditori Felip Pedrell, que serà presentat i dinamitzat pel Consell Municipal de la Infància i que inclourà les actuacions del Mag Iñaki, Dance & Fun i Els Clap. Per assistir a la trobada es pot fer un donatiu de 5 euros i les entrades es poden adquirir a Viladrich i Oficomplet.

També l’alumnat de sisè de primària farà una treball manual, una cucafera, que es posarà a la venda a un preu simbòlic per Sant Jordi als establiments col·laboradors i les mateixes escoles.

“Des del 2014 s’organitza una recollida de material escolar amb la participació de voluntariat, un material molt necessari, però les necessitats educatives no es poden resoldre només amb les aportacions de material escolar, són necessaris recursos econòmics”, ha manifestat el regidor d’Educació. Per la seua banda, la directora dels serveis territorials d’Educació ha destacat la importància de treballar en xarxa per aconseguir la igualtat educativa i ha felicitat l’Ajuntament per la iniciativa i pel nom del projecte.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -