14.3 C
Amposta

El Govern publica la llista de tests realitzats de coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència i el Departament de Salut han elaborat dos conjunts de dades dels tests de la COVID-19 que s’estan prenent aquests dies a Catalunya, i s’han publicat avui al web de Dades Obertes, posant-les així a disposició de la ciutadania.

El Govern ofereix en format de dades obertes l’evolució de la COVID-19 al territori català amb dades segmentades per sexe, tram d’edat o àrea bàsica de salut, una informació que es posa a la disposició de professionals, investigadors, periodistes i a la ciutadania en general.

Els conjunts de dades són els següents:

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, ha recalcat que “tenim el compromís i l’obligació com a Govern d’oferir el màxim de dades a la ciutadania, també en relació amb la crisi sanitària que viu el nostre país”. Solé ha explicat que “la complexitat de recollir les dades i mostrar-les amb rigor ha requerit el seu temps i d’un treball conjunt entre departaments”. “Aquestes dades s’aniran actualitzant. La voluntat del Govern és oferir més conjunts de dades relacionades amb la COVID-19 en diferents àmbits”, ha remarcat.

Per la seua banda, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha manifestat que “les dades obertes són un exercici de transparència del tot necessari perquè la ciutadania pugui conèixer com evoluciona la pandèmia”.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -